• 013 29 36 13

Engelse Springer Spaniël

Engelse Springer Spaniël pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Engelse Springer Spaniël pups te koop.

Al onze Engelse Springer Spaniel pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

Over de Engelse Springer Spaniël

Engelse Springer Spaniël pups te koop. De Engelse Springer behoort tot de groep van de spaniëls en deze honden staan erom bekend goed te kunnen helpen met jagen, door het geschoten wild naar de jager te brengen. Ze hebben een fantastisch reukvermogen en gaan graag opzoek naar sporen om te kunnen volgen. Wereldwijd wordt deze aanhankelijke viervoeter graag gezien als jacht- of gezinshond. Enerzijds door het mooie uiterlijk en anderzijds door het lieve karakter. Ze kunnen zeer goed met kinderen om. Er zijn twee soorten Springer Spaniëls: Enerzijds de showlijn en anderzijds de werklijn.

Vacht en verzorging

De Engelse Springer Spaniël heeft een dichte vacht die veel verschillende weersomstandigheden aankan. Om de vacht van uw hond mooi te houden, moet u regelmatig kammen. Het haar op de poten en oren mag extra aandacht krijgen. Je doet er goed aan om twee tot vier keer per jaar een trimsalon te bezoeken. Qua kleur zijn deze honden meestal wit-bruin of wit-zwart.

Opvoeding en beweging

Dit energieke ras heeft dagelijks voldoende beweging nodig. De Springer Spaniël werkt graag voor zijn baas en heeft voldoende uitdagingen nodig, zowel fysiek als mentaal.
Ze hebben een vriendelijk karakter waardoor ze zeer goed om kunnen met kinderen en andere huisdieren. Je kan deze intelligente hond enorm veel aanleren. Het showtype is vaak wat rustiger dan het werktype.

Grootte

De schouderhoogte van een Engelse Springer Spaniël ligt rond de 50 centimeter. Daarmee zijn ze iets groter dan de Engelse Cocker Spaniël.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00
Feestdagen: 10:00 - 17:00 ( donderdag 11 november : OPEN )