• 013 29 36 13

Dwergpinscher

Dwergpinscher pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Dwerg Pincher pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Dwerg Pinscher pups te koop zijn.

Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Duitse Dwergpinscher

Dwergpinscher pups te koop. De Duitse Dwergpinscher is, hoe kan het ook anders, afkomstig uit Duitsland. Het is een kleine variant van de Duitse Pinscher, die voornamelijk gebruikt werd als rattenvanger. Dit temperamentvolle hondje is zeer alert voor geluiden en zal zich dan ook laten horen wanneer hij iets opmerkt. Bovendien zijn Dwergpinschers erg intelligent en trouw aan hun baasje.

Vacht en verzorging

De Dwergpinscher heeft een zeer korte, glanzende vacht. Dat betekent ook dat hij niet goed tegen extreme kou kan. De kleur is black and tan of verschillende varianten bruin. Qua vachtverzorging is er echt niet veel nodig. Kammen is onmogelijk, maar je kan de hondjes wel borstelen tijdens de ruiperiode. Om de dode en losse haren te verwijderen.

Opvoeding en beweging

Een Dwergpinscher is zeer intelligent en je kan hem dus snel van alles aanleren. Het is wel belangrijk dat je daar wat tijd insteekt. Voor de socialisatie is het ook goed om naar een hondenschool te gaan. Daar komen ze in contact met andere honden en mensen. Zo lang je maar actief met de Dwergpinscher bezig bent. Dit ras is dan wel heel klein, maar het is toch niet echt een schoothondje. Ze houden van spelen en rennen, maar mits enkele wandelingen per week, kunnen ze perfect op een appartement wonen.

Grootte

De schouderhoogte van de Dwergpinscher ligt tussen de 25 en 30 cm. Wanneer ze volwassen zijn wegen ze tussen 3,5 en 5 kilo.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00
Feestdagen: 10:00 - 17:00