• 013 29 36 13

Beagle

Beagle pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Beagle pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Beagle pups beschikbaar zijn.

Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Beagle

Beagle pups te koop. Beagles zijn jachthonden, afkomstig uit Groot-Brittannië. Ze worden getraind om klein wild op te jagen, zoals hazen en konijnen, zodat de jager erop kan schieten. Ze hebben ook een uitstekende neus, waardoor ze geschoten wild snel kunnen opsporen.

Bovendien is de Beagle één van de populairste gezinshonden. Enerzijds door hun lieve en zachte karakter, maar ook door het schattige uiterlijk. Beagle honden kunnen heel makkelijk overweg met andere huisdieren en kinderen. Ze hebben wel de neiging om soms wat eigenwijs te zijn.

Vacht en verzorging

De kortharige vacht van een Beagle is enorm makkelijk te onderhouden. Af en toe borstelen is het enige wat u kan doen. De kleur van dit hondenras is bijna altijd hetzelfde. Een witte onderkant, bruin aan het hoofd en de rug, met een zwart zadel. Andere aftekeningen zijn mogelijk, maar de kleuren wit, bruin en zwart zijn steeds aanwezig.

Opvoeding en beweging

De Beagle staat erom bekend vrij eigenwijs te zijn. Dat zien we wel vaker bij jachthonden en daarom is een consequente aanpak erg belangrijk tijdens de opvoeding. Enkele lessen bij de hondenschool zijn zeker geen overbodige luxe.

Wanneer u gaat wandelen kan u de Beagle best aangelijnd houden. Deze jachthond is erg zelfstandig en durft wel eens de benen nemen wanneer hij iets op het spoor is. Ook de tuin moet goed afgesloten zijn, zodat de hond zichzelf niet in gevaar kan brengen. De Beagle is erg actief en heeft daarom best veel beweging nodig. Ze houden ervan om te wandelen in het bos of te spelen in de tuin. Voor sportieve mensen is het ras dus zeker geschikt, maar op een appartement is hij minder op zijn plaats.

Grootte

Een volwassen Beagle weegt ongeveer 15 kilo. Ze hebben dan een schouderhoogte tussen 33 en 41 cm.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00
Feestdagen: 10:00 - 17:00