• 013 29 36 13

Zwarte Russische Terriër

Zwarte Russische Terriër pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen zwarte Russische Terriër pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe zwarte Russische Terriër pups te koop zijn.

Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Zwarte Russische Terriër

Zwarte Russische Terriër pups te koop. Dit ras is vroeger in de Sovjet-Unie ontstaan. Men creëerde een grote en sterke hond, die kon gebruikt worden in het leger. Hij is goed af te richten en waakt uitstekend. De Zwarte Russische Terriër wordt ook wel "de hond van Stalin" genoemd. Deze onbevreesde hond is ontwikkeld door De Riesenschnauzer, Rottweiler en Airedale Terriër met elkaar te kruisen. Later kwamen ook nog wat andere rassen in het fokprogramma voor, zoals de Newfoundlander.

Vacht en verzorging

De vacht van een Zwarte Russische Terriër moet af en toe geknipt worden, want het ras verliest geen haar. Deze hond is erop voorzien om de Russische kou aan te kunnen, dus het spreekt voor zich dat de vacht erg dik is.

Opvoeding en beweging

Een Zwarte Russische Terriër houdt er niet van om vaak stil te zitten. Ze bewegen graag en houden ervan om te werken voor hun baas. Ook in de winter komt de Zwarte Russische Terriër graag buiten. Deze hond is gefokt om te waken en in het leger mee te kunnen. Een goede, consequente opvoeding is dus belangrijk, want ze hebben een sterk, maar evenwichtig karakter. Dit ras is erg toegewijd aan zijn eigenaar, maar tegenover vreemden zal hij zich eerder wat afstandelijk gedragen.

Grootte

Zwarte Russische Terriër pups worden op volwassen leeftijd erg groot. Reuen bereiken een schofthoogte tot 72 cm. Teven worden enkele centimeters kleiner. Het gewicht ligt ergens tussen 40 en 65 kg.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00
Feestdagen: 10:00 - 17:00